Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αρχική Σελίδα

Sussman Machinery(Wuxi) Co.,Ltd

καλής ποιότητας γενεαλογικά και γραμμής ρολό που αποτελούν μηχάνημα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας γενεαλογικά και γραμμής ρολό που αποτελούν μηχάνημα για τις πωλήσεις
Αγοράσαμε ήδη περισσότερες από 5 μηχανές από τα μηχανήματα Suhang, είμαστε ευχαριστημένοι από την ποιότητά τους, την υπηρεσία τους και την πρόοδο επιχείρησής τους.

—— Στιλέτο Sowma από το Σουρινάμ

Πήραμε τις μηχανές purlin $cu από τα μηχανήματα Suhang, αυτή η μηχανή είναι πολύ κατάλληλη να κάνει 12 σχεδιαγράμματα σε μια μηχανή, και η ταχύτητα είναι πολύ γρήγορη

—— Carlos Gomez από την Κολούμπια

Γεια, ευχαριστίες για τα μηχανήματα Suhang, αγοράσαμε το διπλό ρόλο στρώματος διαμορφώνοντας τη μηχανή από Suhang Mchinery, παρείχαν τις μηχανές καλής ποιότητας για μας!

—— Diego Vergara από τον Ισημερινό

Είμαστε επιχείρηση χάλυβα, εμείς boght σκίζοντας τη γραμμή και η μηχανή γωνίας τοίχων από τα μηχανήματα Suhang, η σκίζοντας μηχανή είναι πολύ σταθερή και εργαζόμενη καλά.

—— Fenton Chua από Philppines

Πήραμε τη διπλή μηχανή στρώματος από τα μηχανήματα Suhang. Η μηχανή λειτουργεί πολύ καλά.

—— Diego

Διατάξαμε 6 μηχανές για το ράφι βασανισμού, λειτουργούν πολύ καλά στο εργοστάσιό μας, είμαστε πολύ ευτυχείς για την ποιότητα και την υπηρεσία των μηχανημάτων Sussman!

—— Matias από τη Κόστα Ρίκα

Αγοράσαμε τη μηχανή ξηρών τοίχων από τα μηχανήματα Sussman. Μπορεί να κάνει 7 σχεδιαγράμματα σε μια μηχανή, είναι πολυ-fucntional, είμαστε απόλαυση με αυτήν την μηχανή

—— Javier από τη Χιλή

Η μηχανή αγοράσαμε περίπου πριν από 3 χρόνια, λειτουργεί καλά

—— Fernando από την Πορτογαλία

Αγοράσαμε 5 μηχανές από τα μηχανήματα Sussman, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ποιότητά τους

—— Glenn από την Αυστραλία

Αυτό είναι την πρώτη φορά που αγοράζουμε τη μηχανή από την Κίνα, είμαστε ευτυχείς εμείς που επιλεγόμαστε ένα καλό εργοστάσιο, πολλές ευχαριστίες στην ομάδα Sussman! Θα αγοράσουμε περισσότερες μηχανές από τους!

—— Jose Antonio από τη Χιλή

Είμαι Online Chat Now

Sussman Machinery(Wuxi) Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Sussman Machinery(Wuxi) Co.,Ltd Sussman Machinery(Wuxi) Co.,Ltd Sussman Machinery(Wuxi) Co.,Ltd Sussman Machinery(Wuxi) Co.,Ltd Sussman Machinery(Wuxi) Co.,Ltd Sussman Machinery(Wuxi) Co.,Ltd Sussman Machinery(Wuxi) Co.,Ltd
Εργοστάσιο Exhibiton Exhibiton συνεργείο Μας αίθουσα συνεδριάσεων Η ιστορία μας

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Μηχανήματα Sussman
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
Ετήσιες πωλήσεις : 150million -300million
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Η Co. μηχανημάτων Sussman (Wuxi), ΕΠΕ είναι ειδικευμένη στο ρόλο διαμορφώνοντας τα μηχανήματα. Δεδομένου ότι το εργοστάσιο βρήκε το 2008, είναι πάντα διάφορο σχεδιάγραμμα τύπων σχεδίου και προϊόντων του ρόλου που διαμορφώνει τη μηχανή.

 

_ο κύριος προϊόν εργοστάσιο είμαι ελαφρύς μετρητής πλαισιώνω μηχανή, προβερνικώνω χάλυβας διαμορφώνω μηχανή, βερνικώνω κεραμίδι διαμορφώνω μηχανή, αυτόματος C/Z Purlin διαμορφώνω μηχανή, πάτωμα γέφυρα διαμορφώνω μηχανή, κιγκλίδωμα διαμορφώνω μηχανή, κάτω από σωλήνας διαμορφώνω μηχανή, ο ολόκληρος μεταφορά πιάτο για αυτοκίνητο ακτίνα μονάδα, χάλυβας αποθήκευση μονάδα, κ.λπ. Συνολικά έχει 100 τύπους σε 20 σοβαρά. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στην αποθήκη εμπορευμάτων, τα κτήρια εργοστασίων, την υπεραγορά, τις ιδιωτικές κλινικές, τις βίλες, κατοικημένος, το θερμοκήπιο και άλλα κατασκευαστικά προγράμματα. Το εργοστάσιό μας μπορεί να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση επιχειρήσεων κατασκευής, αυτοκινητικής βιομηχανίας, των επιχειρήσεων παραγωγής σιδήρου και χάλυβα.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sussman Machinery(Wuxi) Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Spring Wu

Τηλ.:: 86-136-0619-3016

Φαξ: 86-510-8827-6675

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)